keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Yes Man

Käytiin eilen kattomassa leffassa kattomassa tää ja täytyy sanoa että lähdettiin leffasta hymy korvilla. Oli vaan niin mahtava leffa :)
Musat jäi etenkin soimaan päähän joten pitihän yks biisi pistää sit tännekin

-Eve

lauantai 27. joulukuuta 2008

Hahaa vapiskaa kauhusta varkaat!


... sillä täältä tulee nerokas hälytyskortti! Oltiin tässä Leenalla ja Pentillä iltaa viettämässä kunnes puheenaihe vaihtui taas (kaksi viikkoa enää) matkaan. Pentti katos takavasemmalle vaivihkaa ja tuli takaisin ihme virne päällä. Hahaa hän esitteli meille uuden James Bond laitteen jolla voimme suojautua pahaa maailmaa vastaan ( ainaski vähäsen), nimittäin hän antoi meille nerokkaan hälytyskortin!
http://www.mulletoi.com/PublishedService?pageID=9&itemcode=2693
Kortti toimii niin, että kun sen asettaa vaikka lompakkoon ja laittaa päälle virtanappulasta, niin kun lompsan aukaisee, kimeä hälytysääni alkaa soimaan herättäen koko korttelin (ainakin parin promillen humalassa se kuulostaa siltä, etenkin kun kukaan ei osaa sammuttaa sitä).
Mutta varustelutasomme parani taas asteella turvallisempaan suuntaan joten kiitos Pentille :)

-Eve

Aulangonjärven upea luonnonmaisema




perjantai 19. joulukuuta 2008

Kaitsu ja Elvis


Näin viime yönä outoa unta,nimittäin olin Elvis ja vedin keikkaa playbackina jossain hämysessä pikku klubissa,yleisö oli hämärän peitossa.En ole varma olinko itse siis Elvis vai joku matkija vain,muistan kyllä että joku sano "kyllä sä hyvin Elviksestä käyt,tukka on samallalailla ja se riittää"...Täydestä taisi mennä.Voi helkkari,tein jopa niitä Elvikselle tyypillisiä tanssiliikkeitä ja lantion ketkutuksia,perhanan hyvin vieläpä.En ymmärrä miten joskus unet voi olla niin todentuntuisia että oikein piti kelata tapahtunutta kun heräsin.Muistan täysin miltä se esiintymislava näytti ja esiintymisen mahtava fiilis välitty jotenkin meitsiin.Ehkä mun ego yrittää jotenkin pyrkiä ulos!Outoa...

-Kaitsu

Sivun päivitys

Päätimme koettaa päivittää sivuston ominaisuuksia ja mahdollisesti myös ulkonäköä lähiaikoina vieläkin enemmän persoonalliseen muotoon.Uusin lisäys perusilmeeseen on oikealta sivupalkilta löytyvä "Lukijat" kohta,johon mahdolliset sivuston lukijat voi ilmoittaa ittensä,olishan se kiva jos tietäisi seuraako tätä sivua yleensäkään kukaan:)

keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Kaitsun työt loppu


Eilen tiistaina 16.12 saatiin meidän työt siihen kuntoon että porukka hipsii joululomille,tosin meikäläinen meneekin sitten vähän pitemmälle lomalle.EL-Rakennuksen tarkasti varjelemani työtakki joutuu nyt naulaan roikkumaan.

Olo on sekoitus montaa eri olotilaa,niinkuin: helpotus että vuoden työt saatu päätökseen ja pääsee levähtämään,sekä että pystyin pistämään työsuhteeni poikki sen takia että pääsen toteuttamaan unelmaani.

Hämmennystäkin jopa tuottaa,eihän tätä kokonaistilannetta vältämättä ole vielä oikein tajunnu,vapaa-aikaa tulee olemaan nyt paljon enemmän kuin pitkiin aikoihin,pääsee rauhassa hiomaan matkavarustuksen kuntoon ja opettelemaan rinkan täyttöä.

Loppujen lopuksi,ei ainakaan vielä yhtään kirpaise se että on työtön,pääsee kokeilemaan jotain itselleen ihan uutta elämäntapaa,toivon vaan ettei pää ala hajoamaan jossain matkanvarrella siihen ettei pääse treenaan eikä luultavasti saa syötyä niin paljon kun on tottunut,koska täytyy pysyä budjetissa.

Itse olen mielestäni hyvin rutinoitunut moniin arkiaskareihini ja irtaantuminen niistä määritetyistä aikatauluista varmasti ainakin jonkun aika herättää erilaisia vaivaantumisen tunteita.

Mutta näin,ei muuta kun odotellaan lähtöpäivää sitten:)

-Kaitsu

maanantai 8. joulukuuta 2008

Taas lähempänä!(omaperäistä eikö)


Jepulis,tänään ostettiin junaliput Helsingistä Moskovaan tosta Hämeenlinnan juna-asemalta,eikä maksanu kun 198 erkkiä naamalta(kääk!),2 luokka 4 hengen hytti vissiin.Lähtö 11.01.09,PAM!

Pitäis muuten lisätä jotain kuvallista materiaalia tänne sivulle vaihteeks,vaikka eihän tässä vielä missään reissussa olla,mut kummiskin.

-Kaitsu

keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Lähtö lähestyy 1!

Whuu reilun kuukauden päästä lähdetään ei voi olla todellista! :)
Maitohappobakteerit ostettuna (auts, ne makso.) ja rokotukset hoidossa. Kaikkein olleellisin on myös hoidossa, elikkä varailtiin VR:n kautta trans-mongolia lippuja sekä helsinki-moskova väliä. Haluttiin lähteä 12.tammikuuta hesast mutta kappas vain silloin olikin jo kaikki junat täynnä vaikka on vasta joulukuun alku ja käsittääkseni lippuja sai varata vain 45pv aiemmin. Noh hätä ei ole tämän näköinen, me vaikka liftataan sinne Moskovan asemalle jos on pakko tai jopa hypitään kommandona metsissä rajan yli, mutta missään nimessä ei lykätä matkaa edemmäs.Ei varmasti!
Mutta onneksi kiva VR:n täti aisti pientä hermostuneisuutta Kaitsun äänestä kun hän soitti sinne (tai sit se vaan kuuli kun Kaitsun stressihermo otsassa jyski kuin olisi harjoitukset menossa armeijan ampumaradalla) ja hän saikin meille varattua paikat makuuvaunusta 11. tammikuuta. Joten saapuisimme Moskovaan 12.tammikuuta ja meidän pitäisi viettää vielä yö Moskovassa ennen seuraavaan junaan hyppäämistä.
Kyselimme heti HospitalityClubista yhdeltä moskovalaiselta nuorelta naiselta josko hän olisi halunnut majoittaa meidät. HospitalityClubin ideaan voitte käydä tarkemmin tutustumassa sivulta http://www.hospitalityclub.org/ .Toki täytyy vielä kysäistä mutsilta josko sillä olis jotain tuttavia siellä mutta mielestäni sillä taitaa olla enemmän tuttui Pietarissa. We'll see.
Intiassa on viime aikoina paukkunut ja on se ainakin mussa pientä hermostuneisuutta aiheuttanut. Onneksi Intia on suuren suuri maa, joten voimme kyllä edelleen matkustaa sinne,sillä onhan siellä paikkoja missä ei asu niin paljoa muslimeja ym ole vilkasta elämä. Seurailemme muutenkin tilannetta koko ajan. Mietin jo mielessäni, josko jopa vaihtaisi täysin matkakohdetta. Mutta matkan ideahan onkin se, että kaikki on avoinna ja periaatteessa voisimme tehdä aivan mitä haluamme sillä hetkellä. Onhan rokotuksetkin jo aika hc tasoa xD japanin aivokuume rokotus on niistä yks, sitä ei suositella otettavaks "ihan muuten vaan" koska sillä voi olla aika rankat sivuvaikutukset. Tosin Kaitsu oli sen jälkeen pomppinu suoraan salille vaikka olis pitänyt olla aloillaan muutama tunti. Heh kyllä se tossa vielä aika hyvässä hapessa näyttää olevan :D