sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Tiibet

Huolimatta aikasemmasta hehkutuksesta menna kohti etela-Kiinaa,menemme todennakoisesti sittenkin Tiibetiin.

Taalla hostellin baarissa eras hollantilainen Martin etsi porukkaa Tibet tourille,satuttiin just oleen siina ja paatimme sitten yhteistuumin etta mennaan porukalla,se tulee talloin kaikille paljon halvemmaksi.Olisimme siis menossa oikein viralliselle tourille eli varma paasy ja jatko Nepaliin ainakin.Saattaa olla etta joudumme saastamaan istumalihaksiamme,otamme ehka lennon Lhasasta Kathmanduun,kesto 2tuntia,hinta noin 200 e,vaihtoehto olis 15 tunnin istunto minibussissa seka epavarma paasy Nepaliin.

Ei olla paatetty taysin minkalainen sisalto meidan Tiibetin reissulla tulee olemaan ja mita se tarkalleen maksaa mutta tanaan se selviaa kun mennaan yhdessa eraalle Tiibetin matkanjarjestajalle kyseleen ja sopimaan tourista.

Eli Kiinan etelapaa jaa nyt ainakin toistaiseksi tutkimatta,mutta eihan sita tieda vaikka viela tanavuonna jotenkin paadyttaisiin sinnepain.

1 kommentti:

Heidi ja Mika kirjoitti...

Ihania nää teidän kuvat!! Noi pikkulamputkin ja puut on hienoja. Kaikki on niin kovin erilaista kuin täällä. Lämmittää mieltä tollaset maisemat.

Lähtekää ihmeessä Nepaliin/Tiibetiin jos siltä tuntuu. pitäähän sitä vaiston mukaan mennä. siellä on varmasti paljon nähtävää ja vähän erilainen meininki. buddhalaisia ainakin? ;)