maanantai 17. marraskuuta 2008

Muutto

uaah nyt on muutto hoidettu! :) taas. Mut nyt asustellaan viikko kaks Kaitsun mummolla ja sitten muutto Heimontielle loppuvuodeksi. Alkaa jo matka stressaan kun en saa yöllä nukuttua. Viime yönäkin valvoin neljä tuntia miettien kaikkea mahdollista. Tänään oli pakko ruveta kertarysäyksellä taas hommiin, tulostelin kaikkea, peruin mainoksia, varasin aikoja, tsekkasin hintoja ym ym ym... Ja vielä on vaikka mitä tekemistä! Gaagh! Onneksi on Madventures kirja oppaana, siinä kerrotaan hyvin mitä kaikkea pitää tehdä, miten ja koska. Olen nimittäin kova kirjoittelemaan muistilistoja muutenkin niin ilman tätä kirjaa tulisin hulluksi.
Mun piti vaihtaa liittymätyyppini kuukausimaksuttomaks matkan ajaks, sillä en ajatellut käyttää sitä mutta haluaisin säilyttää puh nron. Tsekkasin asiaa netissä mutta se Puhu hyvää- liittymätyyppi olikin lopetettu. Täytyy pistää sitten vaan nykyinen liittymä suoraveloitukseen. Onhan siinäkin vain 66snt kk-maksu, tosin sisäpiiri maksaa 2e/kk. En tiedä saanko sitä peruttua kun siinä on 12kk sopimus.
Ok toi edellinen tieto ei ollut varmaan hirveän kiinnostavaa, myönnän.
Viisumihakemukset lähetetään tänään postiin, meillä onkin ollut kova työ niiden kanssa näin keltanokkina. Etenkin Venäjän viisumin kanssa on täytynyt olla tarkkana, ykskin väärä sana ja BUM taas meni pieleen ja eikun uutta hakemusta kehiin. Täytyy edelleen tarkistaa se rekisteröinti asia. Onneks oon Venäjän kansalainen myös, säästyn monelta vaivalta, vaikka kyllähän vaivoja tän matkan järjestämisen kanssa riittää :D

Ei kommentteja: