keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Kaitsun työt loppu


Eilen tiistaina 16.12 saatiin meidän työt siihen kuntoon että porukka hipsii joululomille,tosin meikäläinen meneekin sitten vähän pitemmälle lomalle.EL-Rakennuksen tarkasti varjelemani työtakki joutuu nyt naulaan roikkumaan.

Olo on sekoitus montaa eri olotilaa,niinkuin: helpotus että vuoden työt saatu päätökseen ja pääsee levähtämään,sekä että pystyin pistämään työsuhteeni poikki sen takia että pääsen toteuttamaan unelmaani.

Hämmennystäkin jopa tuottaa,eihän tätä kokonaistilannetta vältämättä ole vielä oikein tajunnu,vapaa-aikaa tulee olemaan nyt paljon enemmän kuin pitkiin aikoihin,pääsee rauhassa hiomaan matkavarustuksen kuntoon ja opettelemaan rinkan täyttöä.

Loppujen lopuksi,ei ainakaan vielä yhtään kirpaise se että on työtön,pääsee kokeilemaan jotain itselleen ihan uutta elämäntapaa,toivon vaan ettei pää ala hajoamaan jossain matkanvarrella siihen ettei pääse treenaan eikä luultavasti saa syötyä niin paljon kun on tottunut,koska täytyy pysyä budjetissa.

Itse olen mielestäni hyvin rutinoitunut moniin arkiaskareihini ja irtaantuminen niistä määritetyistä aikatauluista varmasti ainakin jonkun aika herättää erilaisia vaivaantumisen tunteita.

Mutta näin,ei muuta kun odotellaan lähtöpäivää sitten:)

-Kaitsu

Ei kommentteja: