keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Lähtö lähestyy 1!

Whuu reilun kuukauden päästä lähdetään ei voi olla todellista! :)
Maitohappobakteerit ostettuna (auts, ne makso.) ja rokotukset hoidossa. Kaikkein olleellisin on myös hoidossa, elikkä varailtiin VR:n kautta trans-mongolia lippuja sekä helsinki-moskova väliä. Haluttiin lähteä 12.tammikuuta hesast mutta kappas vain silloin olikin jo kaikki junat täynnä vaikka on vasta joulukuun alku ja käsittääkseni lippuja sai varata vain 45pv aiemmin. Noh hätä ei ole tämän näköinen, me vaikka liftataan sinne Moskovan asemalle jos on pakko tai jopa hypitään kommandona metsissä rajan yli, mutta missään nimessä ei lykätä matkaa edemmäs.Ei varmasti!
Mutta onneksi kiva VR:n täti aisti pientä hermostuneisuutta Kaitsun äänestä kun hän soitti sinne (tai sit se vaan kuuli kun Kaitsun stressihermo otsassa jyski kuin olisi harjoitukset menossa armeijan ampumaradalla) ja hän saikin meille varattua paikat makuuvaunusta 11. tammikuuta. Joten saapuisimme Moskovaan 12.tammikuuta ja meidän pitäisi viettää vielä yö Moskovassa ennen seuraavaan junaan hyppäämistä.
Kyselimme heti HospitalityClubista yhdeltä moskovalaiselta nuorelta naiselta josko hän olisi halunnut majoittaa meidät. HospitalityClubin ideaan voitte käydä tarkemmin tutustumassa sivulta http://www.hospitalityclub.org/ .Toki täytyy vielä kysäistä mutsilta josko sillä olis jotain tuttavia siellä mutta mielestäni sillä taitaa olla enemmän tuttui Pietarissa. We'll see.
Intiassa on viime aikoina paukkunut ja on se ainakin mussa pientä hermostuneisuutta aiheuttanut. Onneksi Intia on suuren suuri maa, joten voimme kyllä edelleen matkustaa sinne,sillä onhan siellä paikkoja missä ei asu niin paljoa muslimeja ym ole vilkasta elämä. Seurailemme muutenkin tilannetta koko ajan. Mietin jo mielessäni, josko jopa vaihtaisi täysin matkakohdetta. Mutta matkan ideahan onkin se, että kaikki on avoinna ja periaatteessa voisimme tehdä aivan mitä haluamme sillä hetkellä. Onhan rokotuksetkin jo aika hc tasoa xD japanin aivokuume rokotus on niistä yks, sitä ei suositella otettavaks "ihan muuten vaan" koska sillä voi olla aika rankat sivuvaikutukset. Tosin Kaitsu oli sen jälkeen pomppinu suoraan salille vaikka olis pitänyt olla aloillaan muutama tunti. Heh kyllä se tossa vielä aika hyvässä hapessa näyttää olevan :D

Ei kommentteja: