torstai 8. tammikuuta 2009

EARTH HOUR 2009

Ilmoittaudu mukaan Earth Hour -tempaukseen

WWF järjestää 28.3. maailman suurimman ilmastotapahtuman. Earth Hourin tavoitteena on saada yli miljardi ihmistä ympäri maailmaa sammuttamaan valot tunnin ajaksi kello 20.30–21.30. Mukaan voit ilmoittautua jo nyt! Ilmoittautuneet ja sähköpostiosoitteensa jättäneet saavat 1–2 kertaa kuukaudessa ilmestyvän sähköisen suomenkielisen uutiskirjeen, jossa kerrotaan tapahtuman järjestelyjen etenemisestä meillä ja maailmalla.

Suomessa Earth Hour -tempauksen suojelijana toimii presidentti Tarja Halonen, ja tavallisten ihmisten lisäksi moni kaupunki ja kunta, yritys sekä järjestö on jo lupautunut mukaan. Osallistujalistalla ovat muun muassa Espoo, Helsinki, Oulu, Tampere ja Vantaa sekä yrityksistä Nokia, Ikea, Microsoft, UPM-Kymmene ja Helsingin Energia. Lisäksi mukana on Suomen evankelis-luterilainen kirkko sekä monia valtakunnallisia etujärjestöjä, kuten EK, Suomen Yrittäjät, SAK ja Akava.

Earth Hourin tavoitteena on välittää viesti päättäväisten toimien välttämättömyydestä Kööpenhaminan ilmastokokoukseen, jossa YK:n ilmastoneuvottelut huipentuvat joulukuussa 2009. Kansainvälinen WWF esittelee Earth Hourin terveiset Kööpenhaminassa kokoontuville päättäjille.

Ei kommentteja: