keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Eve sairastaa


Toinen päivä saikkua menossa, tän jälkeen yksi jäljellä. Täytyy huomenna katsoa jyllääkö mulla vielä virus kurkussa. Katala perkele... Herään yöllä kurkkukipuun, näin tässä yks yö jopa unta, että olin niin janoinen, että vaikka kuinka join vettä, litroista puhutaan siis, niin kurkkua vaan kuivas ja sattu. Ohhoh. Jätski auttaa hetkellisesti mutta enhän mä voi jätskiä koko ajan syödä :)
Nyt luulis että kerkeis sitten tehdä kaikkea mutta jotenkin kaikki mitä teen kestää ikuisuuden. Voi olla, että moneen asiaan samaan aikaan tarttuminen ei kannata mut I can't help my self. Etenkin rakas puuhani ruoanlaitto vie ikuisuuden nykyään koska meidän "keittiö" on todellisuudessa ulkokeittiö. Ei ihmekään että oon tullu kipeäksi!
Muutettiin tänne saunarakennukseen reilu kuukausi sitten, tavoitteena säästöt matkaa varten. Ja tuleehan tässä säästöä ku vuokra on n. 400e halvempi ku edellisessä. Toki kokokin on kolmasosa... Mutta se ei meitä haittaa, nytpähän meillä on käytössä ikioma sauna ja kun ei enää asuta keskustassa niin ei tule hairahduksia shoppailun suhteenkaan. JES! Matkaan on siis enää reilu 3 kuukautta joten tässä tulee säästettyä vielä aika lailla. Ja samalla nähdään, että jos me ei pärjätä täällä, niin ei me kyllä sitten pärjätä missään muuallakaan xD

Ei kommentteja: