maanantai 12. tammikuuta 2009

Moskovassa

Saavuttiin sitten tanaan Moskovaan siina aamu kymmenen jalkeen suomen aikaa,ohan taalla aika haslinki(tassa koneessa ei ole sita yhta kirjainta joten a-kirjain on joka paikassa).

Tultiin Tolstoilla Helsingista tosiaan,jaettiin makuuhyttimme venalaisen pariskunnan kanssa,mukavaa sakkia nuo oli.Pyorittiin tunti juna-aseman lahella ja odoteltiin etta se konttori joka myy Trans-Mongolia aukee.Ostettiin liput Pekingiin,makso 12700 jotain ruplaa,ei paha.

Kilautettiin sit kaverille eli talle tosi ystavalliselle venalaistyttoselle,se anto vahan ohjeita miten sen luokse menna.Etsittiin siis metro tunneli ihmisvirran seasta ja hankittiin tiskilta liput,makso 80 ruplaa yhteensa molemmilta,saatiin sellaset kortit jolla molemmilla paasee 2 kertaa metroalueelle ja siel saa vaihella metroa miten lystaa kunnes paasee haluamaansa paikkaan.

Saavuttiin sitten paatepysakkiin josta hypattiin sit minibussiin. Ohjeenahan oli hypata neljannella pysakilla ulos mutta hieman hamaraks sekin ohje jai kun ei se bussi pysahdellyt missaan. Onneks yks mukava vanha herra kuunteli meidan sekoilukeskustelun ja kuuli missa halutaan jaada pois. Bussin kuljettajasta ei ollu mitaan muuta apua kuin se ajoneuvovalineen ajo. HMph.

Jeah mut perille paastiin, hitto taalla on paljon asuntoja pienella alueella.
Ollaan nyt istuttu iltaa ruoan ja juoman parissa, hopisty kaikenlaista. Porukkaa on ravannu taalla niin etta veto kay, silla tytto joka taalla asuu lahtee kohta matkalle aasiaan myos. Todella vieraanvaraista sakkia, toivottavasti kohdataan jatkossakin. Kuvia luvassa viela. :)

Huomenna jatkamme kohti pekingia tsuku tsuku tsuk yhdeksan jalkeen illalla. Lisaa turinoita siis luvassa :)

ps.tama teksti kirjoitettiin pienissa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa! hyvää matkaa Pekingiin teille molemmille! Käyn täällä säännöllisesti tsekkaamassa, mitkä on teidän meiningit siellä suuressa maailmassa:) huh, koittakaa nyt pärjätä, älkääkä eksykö ainakaan kovin pahasti:) minä kun olen onnistunut eksymään Turun keskustaankinX)

Anonyymi kirjoitti...

Wuhuuu! Siellä on varmasti tosi siistiä, pitäkää nyt kunnolla hauskaa! :D

Heidi ja Mika kirjoitti...

Kuulostaa tosi hauskalta!! :) Mekin laitettiin nyt tää väliaikainen blogi että voidaan kommentoida teidän reissua. Lopullisesta blogista ilmoitellaan sit myöhemmin :) Pitäkääs huolta ja kerätkää niitä kokemuksia!

t. Heidi

P.s. oliko teitä isompi porukka venäjältä jne jolla lähitte? ei muista enää tää pää..

Eve Birgitta kirjoitti...

Ei, lahdettiin ihan kaksin mutta kun kaveltiin junalle pain niin kyl siin loyty muita junaan menijoita ku kaikilla oli naamat ku hangon keksil :)