tiistai 24. maaliskuuta 2009

Hei ihmiset!


Uskokaa tai alka, mutta pistimme nytten KAIKKI kuvamme nettiin katseltavaksi. Linkit ovat tuolla oikealla, napsauttaka niita ja nauttikaa. Muistakaa myos kommentoida ahkerasti, silla se pita meidat vireessa. Tuolloin koitamme kayda useammin netissa purkamassa runosieluamme.

Kiitos ja kumarrus.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia on ja niitä on ollut ilo katsella! Koittakaa nyt pärjätä siellä Intiassa! Ainakin Even kannalta vaikuttaa vähän hankalalta paikalta!:D (lue: miehet)
T. Niina

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia, hauska nähdä vähän minkänäköisinä siellä painetaan :D
Äitikin suunnilleen itkee Kaitsun perään täällä, että silleen..
Se haluisi tietää missäpäin juuri TÄLLÄ hetkellä olette? :D

Eve Birgitta kirjoitti...

Juuri TALLA hetkella Eve istuu koneella ja Kaitsu meni hostellille lukemaan kirjaa (eli jumppaamaan). :D Ollaan siis Varanasissa, Yogi Lodgessa (Kalika katu vai mika nyt olikaan) ja huomenna (31/03/09) hypataan junaan klo 17.30 ja matkataan Agraan (perilla klo 06.10). Toivottavasti mennaan johonkin Taj Mahalia vastapaiseen hotelliin, koska ois kiva katella sita ikkunasta kun herataan ym.
Ala huoli Ulla. Kylla Kaitsu parjaa :D Munkin mutsi on ihan huolesta pyorea. Turhaan te kaikki siella itkette xD
Joo miehet on taal vahan..Mut ma oon kehittany jo aika hyvan panssarin itselle. Kaitsua se taitaa vaivata enemman. Se lahettelee vihaisia signaaleja tuijottaville miehille :D Kylla sekin toivottavasti pian tottuu.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Mahtavia kuvia ja hauskoja tarinoita! Jatkakaa vaan samaan
malliin.

Terveisin Hane