maanantai 30. maaliskuuta 2009

Operaatio Koiranpentu



Kaitsu:
Eve keksi, etta kidnapataan koiranpentu! Meidan lodgen vieressa kun on pesue ihan pienia seommoisia, 4 vaaleata ja yksi musta. Ne on katukoiria, ei kenenkaan omia paitsi toki emohan siina niita aina valilla imettaa ja pitaa silmalla (minka nukkumiseltaan kerkeaa) Siina ne vaan peuhaa kujalla, jossa ei ole juurikaan liikennetta.

Eve:
Paras aika napata koiruli, olisi juuri ennekuin hotellinovet suljetaan (11pm) Sillon on sopivan pimea, ei ihmisia kadulla ja hotellissa porukka nukkuu. Sit ostan huilun, jonka savelilla sitten hypnotisoin koirulin ja tietenkin peitan sen haukunnan (vaikkakin ne on jo tottuneita meihin, ei hauku vaan leikkii vaan) Vaikkei se sita silla hetkella tieda, se on sen omaks parhaaks. Suomi on nimittain koirien taivas verrattuna tahan maahan, jossa niita pahoinpidellaan koko ajan, joskus miltein vaan huvin vuoksi (Lapset!!) Uskon, etta voimme kuljettaa sita huoletta junissa, ostetaan kori jossa pidetaan sita kun se on viel pieni, se voi kakkiakin sinne liikkeella ollessamme kunhan vain vaihetaan uusi sanomalehti pohjalle. Jossain vaiheessa taytyy tehda sille jonkinmoinen laakarintarkistus, hoidetaan paperit kuntoon rajanylitysta varten. Sit jos hotellit ei salli lemmikkei, niin mennaan Hospitality Clubin kautta ihmisille (jotkut sallii lemmikit!). Mut se ongelma on viela kaukainen. Ajateltiin sille nimeks Indy. :)

Kaitsu heltyi. Huoneessa ollessamme vain tuskan kyynel valuu hanen poskeaan pitkin, kun han yrittaa tukkia korvansa musiikilla, jottei kuulisi pentujen ulvaisuja, kun niita potkitaan naurun saestamana... Han on leikkinyt niiden kanssa useasti jo, ne on niin suloisia kun ne pureskelevat lahkeita ja telmivat kompuroiden toisiinsa. Yksi jopa yritti kerran ulvoa pienella, hennolla aanellaan, silmat hartaasti kiinni. Koiruli otti asennon ja "iuuu-uuu-u..." x)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Evelle tekstistä! :)

Kamalaa tuollainen raakalaismainen kohtelu! Ottakaa samantien kaikki pikkuiset mukaanne! (mä varmaan olisin jo ottanut...!) :D No, jos edes yhden ottaisitte, niin se olisi sille koiralle siunaus...Ja mä olisin varmaan jo pahoinpidellyt ne lapset. En tiedä uskooko intialaiset toiseen elämään, mutta jos uskoo, niin toivon että ne koiria kiusaavat lapset syntyvät pillerinpyörittäjinä norsunläjiin!

Ette sitten syöneet mitään yököttävää mun synttäreiden kunniaksi? :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun ovat suloisia ja niin pieniä!! Eivät varmaan paljoa tuosta kasva. Siinä olisi Nuutille hyvä kaveri! Kauhee koirakuume tuli, kun luki noista penturaukoista!:(
Niina

Eve Birgitta kirjoitti...

Sehan tassa just hauskaa onkin, etta kun luettiin yhdesta hinduismista kertovasta kirjasta etta hindut kunnioittaa kaikkea elamaa ja etta elainten tappaminen on vaarin (ja etenkin syominen), sit tossa yks ilta nain taaaas lepakon, ja katoin sita lahemmin,puhalsin siihen (se oli lattialla, tosi pieni) niin se raakas mua kohti. Kiljahdin, ja sit kun henkilokunta ihmetteli niin sanoin etta taal on taas lepakko (ne ei taas ymmartany, jouduin imitoimaan heiluttamalla kasia ym) ja pyysin josko ne vois vieda sen ulos tai jotain. No...yks mies sit tuli siihen ja TALLO sen! Ma olin ihan et ei eiei noin, miks sa noin teit!? Se potki sen siita ranniin. Se siita elainten kunnioituksesta. Hoin sille etta BAD KARMA ja se oli vaan et no problem madam. Oon kyl rajahtany taalla pari kertaa ja huutanu etta NO NO, BAD KARMA kun lapset hakkaa kepeilla koiria, vetaa hannasta, potkii, astuu pentujen paalle jos ne pyorii jaloissa ym... eI..nehan vaan innostuu kieltamisesta enemman ja nauraa paalle jatkaen touhuaan.

Ai niin, katsoen tota emoa (ja muita katu koiria) niin noi pennut kasvaa varmaan polven korkusiks. Nyt ne on vahan isompia kuin nuutti :) lutusia..

Eve Birgitta kirjoitti...

Ai niin. Voi kuule, ollaan syoty taalla vaikka mita "yokottavaa", tai ennemminkin tulista. On ollu tuliperse efektia ja yli viikon kestavia ripuleita. Eikohan se riita nain aluks xD Se oli eri asia syoda esim skorpionia kiinassa, kun tuntu etta hygienia on ihan eri luokkaa. Taalla mietit normi mehustakin, etta onkohan taa nyt ihan ok. :D
Mutta luvataan kylla etta kokeillaan viel jotain jarjetonta, kunhan viela loydetaan :) ehka special lassia?? XD

Anonyymi kirjoitti...

special lassia? :D Mitä se on. Ja älkää nyt perseitänne siellä polttako :D Ja joo, mä tuun potkiin niitä lapsia niin katotaan kuka sit nauraa :D

Eve Birgitta kirjoitti...

Special lassi pajauttaa aivosi aivan uusiin ulottuvuuksiin kuulemma :D Niista oli varoitus Lonely Planetissa (ja kehoitus madventures-kirjas!). Kun hindut ei juo alkoholia niin ne kayttaa muita juttuja, kuten jauhaa ja imeskelee erilaisia tupakoita (lehteen on kaaritty mausteseos, sokeria ym yrttei ja tupakkaa), polttelee hasista (esim pyhat ukot eli holy babat saa tehda sita vapaasti!) ja ties mita sellasta.